Bloemen Bezorgen Dieren | Goedkoop vandaag of morgen cadeau bosje of boeket naar Nederland & Buitenland versturen, aangetekend of brievenbus.

Het is een verrassing om een boeket bloemen te ontvangen. Het is eenvoudig om online bloemen te laten bezorgen. Voor elke gelegenheid kunt u een boeket bloemen bestellen.

Voor een feestelijke gelegenheid, een verjaardag, de geboorte van een kind, een trouwdag of een rouwboeket. U kiest vanaf een foto of u geeft uw eigen keuze door. Zowel zonder als met vaas kunt u uw bestelling compleet maken. In overleg is het mogelijk een vaas te kopen waar het boeket goed in past.

Afhankelijk van het tijdstip van bestellen, wordt uw boeket bloemen bezorgd. Voor 12.00 besteld dan wordt het boeket nog dezelfde dag bezorgd. De bestelling wordt binnen 24 uur op het opgegeven adres bezorgd. De datum van bezorgen bepaalt u zelf. Vandaag bloemen laten bezorgen?

Kosten van een boeket bloemen versturen

De prijs van het laten bezorgen van een bos bloemen varieert vanaf € 15,00 excl. bezorgkosten. De bezorgkosten zijn ongeveer € 6,95
Een extra mogelijkheid is een persoonlijke wens op een kaart of een cadeaubon toe te voegen.

De prijs van 1 roos

De prijs is vanaf € 2,00. Voor een speciale gelegenheid kunt u 1 roos versturen. Een roos versturen kost € 7,95. Kiest u voor meerdere dan daalt de prijs. Drie rozen versturen kost u € 11,50. Zeven rozen € 16,50.
Er zijn heel veel verschillende soorten rozen. Rozen hebben een speciale betekenis. Het is de bloem van de liefde. Ook het aantal rozen heeft een symbolische betekenis. 7 rozen geven aan dat je zeer veel belangstelling hebt voor iemand. 15 rozen betekenen dat je excuus aanbiedt en 25 rozen is een felicitatie. 50 rozen zijn een symbool voor onvoorwaardelijke liefde en 99 rozen voor eeuwige liefde. Rozen boeket bestellen?


Bedrijven in de buurt van "Dieren"

Bent of kent u een bloemenbezorger in Dieren? Meld een bedrijf gratis aan